Якість фотографій Samsung Galaxy S24 Ultra порівняли в режимах 200, 50 і 12 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В одному з випусків на YouTube-каналі Techno Arena наочно показали, який вигляд матимуть знімки, зроблені на Samsung S24 Ultra з роздільною здатністю 12, 50 і 200 мегапікселів. Чи точно варто витрачатися на цей флагман заради фотографій?

Припустимо, у вас Samsung Galaxy S24 Ultra. Він пропонує три режими зйомки з різною роздільною здатністю: 12, 50 і 200 МП. Який із них найкраще підійде для портретів та інших сценаріїв?

Висновок

У більшості сценаріїв найвдалішою роздільною здатністю для знімків була 50 МП. У цьому режимі виходили майже завжди найчіткіші і деталізовані фотографії. З усіма прикладами знімків ви можете ознайомитися вище. Як не дивно, іноді фото, зроблені в режимі 200 МП, були гіршими за всі інші.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.