Виробник чохлів підтвердив дизайн iPhone SE 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник чохлів Olixar для мобільних пристроїв підтвердив десятки чуток і припущень про те, що новий iPhone SE отримає дисплей з вирізом у верхній частині. Представники компанії стверджують, що отримали відповідну інформацію про дизайн смартфона від «китайських джерел на заводах».

На основі отриманих схем виробник виготовив партію захисних плівок для майбутнього iPhone SE 2. Виглядають вони так:

Olixar

За даними джерел Olixar, габарити смартфона наступні: довжина – 12.1 см, ширина – 5.5 см. За розмірами корпус майже ідентичний першому поколінню iPhone SE, про що не раз повідомляли аналітики, проте ширина «чубчика» вдвічі менша, ніж у iPhone X. Ймовірно, Apple змогла значно зменшити розмір модуля TrueDepth, адже місця для звичного сканера відбитків пальців на екрані немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пізніше в цей же день відомий дизайнер і інсайдер Бенджамін Гескін опублікував фотографії захисного скла для SE 2, отримані від іншого джерела, але не підтверджує їх достовірність. Неозброєним оком видно, що у аксесуарів на знімках козирок у верхній частині набагато більший, ніж у плівок Olixar, і відповідає розмірам «чубчику» iPhone X.

SE 2

Очікується, що новий iPhone SE отримає процесор A10 Fusion (як в iPhone 7), 2 ГБ оперативної пам’яті і підтримку бездротової зарядки. Обсяг робочого простору складе 32 або 128 ГБ в залежності від конфігурації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.