Nothing Phone 2a став ще більш незвичайним, ніж попередники

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Напередодні випуску вже третьої моделі смартфона компанії Nothing, виробник, підігріваючи інтерес шанувальників бренду, опублікував через сторонніх оглядачів не лише ключові характеристики, а й дизайн майбутньої моделі. На опублікованих зображеннях новий смартфон здається ще більш незвичайним у порівнянні зі своїми нечисленними попередниками: Nothing Phone 1 та Phone 2.

Реклама

Проте новинка не відразу надійде у продаж. У поточному місяці її планується презентувати на виставці MWC 2024 у Барселоні. А після завершення виставки оголосити старт продажів.

Як можна бачити на офіційному рендері, модуль основної камери, розташований на тильній панелі смартфона, включає два сенсори, а сама панель має більш хитромудрий малюнок, що проступає крізь її прозору частину. Смартфон, як і раніше, зберігає напівпрозору мову дизайну і буде виконаний у білому кольорі, але загальна мова дизайну була спрощена в порівнянні з попередниками.

На жаль, на зображенні немає культового інтерфейсу Nothing Glyph. Беручи до уваги, що це лише рендер. хоча і офіційний, швидше за все компанія збереже присутність світлодіодного підсвічування на тильній панелі, що стала свого роду візитною карткою бренду. З іншого боку, виробник з метою зниження вартості пристрою, оскільки Phone 2a позиціонується як більш доступний за ціною гаджет, може відмовитися від підсвічування для цієї моделі.

За словами компанії “Nothing Phone 2a буде мати найулюбленіші функції Phone 2 і стане оновленням порівняно з більш доступним за ціною Nothing Phone 1”.

Технічні характеристики.

  • Дисплей: передню панель пристрою представить 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц.
  • Процесор: MediaTek Dimensity 7200.
  • Пам’ять: 8 ГБ ОЗП + 128 ГБ вбудованої пам’яті або 12 ГБ ОЗП + 256 ГБ пам’яті.
  • Камери: модуль камери, розташований на тильній панелі пристрою, включатиме основний об’єктив Samsung ISOCELL S5KGN9 на 50 МП і надширококутний сенсор ISOCELL JN1 на 50 МП. Як фронтальна була обрана камера на 16 МП.
  • Акумулятор: за автономну роботу пристрою відповідатиме акумулятор ємністю 4290 мАч з підтримкою швидкого заряджання 45 Вт.
  • ОС: смартфон функціонуватиме під керуванням інтерфейсу користувача Nothing OS 2.5 на базі ОС Android 14.

Ціна гаджета поки не оголошена, але його продаж розпочнеться відразу після завершення виставки MWC 2024.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ