Представлено Nokia G22 від HMD у трендовому кольорі року

Виглядайте розкішно зі смартфоном, відзначеним нагородами, у трендовому персиковому кольорі із магією самостійного ремонту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nokia G22 був визнаний одним із найкращих винаходів 2023 року (це не ми сказали, а журнал TIME). Тепер він повернувся у трендовому кольорі року, персиковому, за ціною 4999 гривень.

Оскільки покоління людей, народжених у 2000-х, продовжує очолювати тенденцію щодо ремонту в домашніх умовах, відому як FIY (fix-it-yourself), наша нова хвиля телефонів Nokia 4G і 5G, які можна відремонтувати самостійно, викликала неабиякий ажіотаж серед споживачів. Фактично, у 2023 році кожен четвертий смартфон, який ми продали в Європі, можна було відремонтувати самостійно, що свідчить про досить значні зміни в купівельних звичках споживачів.

“Цей телефон має низьку ціну, гарний вигляд, чудову камеру, і ви навіть можете відремонтувати його в домашніх умовах. Відзначений нагородами Nokia G22, уособлює багато речей, які надихнули розвиток нашого бізнесу, і це чудовий натяк на те, що чекає на Human Mobile Devices у 2024 році”, – зазначає маркетинговий директор HMD, Ларс Зільбербауер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Ми дуже раді, що наші зусилля, спрямовані на забезпечення ремонтопридатності в кожній ціновій категорії, визнані споживачами і навіть журналом TIME. Створювати те, чого хочуть наші шанувальники, має бути виграшною стратегією. Погортайте будь-яку стрічку прямо зараз, і ви побачите, що персиковий колір в тренді – від того, як носити персиковий, до того, як його створити, а тепер ви ще й можете телефонувати з супердоступного, приголомшливого і ремонтопридатного персикового смартфону. Хороший телефон не повинен коштувати всіх грошей світу або спустошувати вашу кишеню”, – коментує віце-президент з дизайну HMD, Раун Форсис.

Якби ми хотіли розкрити всі козирі цієї маленької перлини, ось наші п’ять найкращих характеристик персикового Nokia G22, які, ми сподіваємося, вам сподобаються:

Бос серед акумуляторів

Ємність: акумулятор працює без підзарядки три дні між заряджаннями.

Витривалість: після 800 повних циклів заряджання акумулятор зберігає понад 80% своєї початкової ємності.

Бонусна функція: батареї розряджаються. Це нормальне явище. Однак у Nokia G22 ви можете замінити акумулятор на новий і продовжити свої пригоди.

Більше звуку для ваших бітів

Відчуйте: функція OZO Playback забезпечує покращену чіткість і грув вашої музики.

Audio Boost: ця функція дозволяє збільшити гучність. А якщо ви хочете слухати музику наодинці, під’єднайте бездротові навушники або підключіть гарнітуру.

Фотографуйте із задоволенням

Основна камера: 50-мегапіксельна задня камера Nokia G22 за таку ціну просто вражає.

Універсальність: завдяки безлічі різних режимів зйомки, ви будете готові зафіксувати найкращі моменти дня. А коли день закінчиться, нічний режим допоможе продовжити робити круту зйомку.

Досконалість дизайну

Бюджетний шик: це не просто симпатичний зовнішній вигляд, цей телефон і справді budget-friendly.

Полагодьте його самостійно: витончений та елегантний, і в той же час Nokia G22 має більше можливостей, ніж здається на перший погляд. Завдяки технології QuickFix ви можете самостійно замінити акумулятор, екран і зарядний порт. Завдяки ремонтопридатності саме цей смартфон потрапив до списку найкращих винаходів 2023 року за версією журналу TIME.

Безконтактні NFC-платежі

Nokia G22 має опцію безконтактних NFC-платежів. Робіть покупки легко та із задоволенням.

Nokia G22 був нашим першим ремонтопридатним смартфоном, наступним став Nokia G42 5G. Вони уособлюють наше прагнення зробити доступні та стильні пристрої, які можна полагодити власноруч. Але це лише початок нашого шляху до самостійного ремонту. Коли ви почнете свій?

Ціна та доступність

Nokia G22 у трендовому персиковому кольорі доступний в Україні за ціною 4999 гривень. Перевірте наявність на нашому новому веб-сайті за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.