Смартфони

Samsung Galaxy Ring представлять у другому півріччі 2024 року

Share

Samsung Galaxy Ring був представлений на заході Galaxy Unpacked 17 січня, де також була представлена серія смартфонів Galaxy S24. Повідомляється, що Galaxy Ring буде випущений як трекер здоров’я і фітнесу, сумісний з пакетом Samsung Health. Хоча компанія не розголошує жодних додаткових подробиць про розумний переносний пристрій, кілька витоків і звітів відтоді натякають на його ключові особливості та дизайн. Тепер керівник компанії підтвердив терміни запуску Galaxy Ring.

Старший виконавчий директор Samsung Деніел Син Лі підтвердив у своєму повідомленні на LinkedIn, що довгоочікуване Galaxy Ring дебютує в другій половині 2024 року. Він не повідомив жодних додаткових подробиць з цього приводу і не натякнув на точну дату. Раніше передбачалося, що розумний перстень буде представлено разом із Samsung Galaxy Z Fold 6 і Galaxy Z Flip 6 пізніше цього року. Підтверджений графік запуску відповідає цьому припущенню.

Минулого тижня Samsung Galaxy Ring був помічений у додатку Good Lock у розділі віджетів батареї, що передбачало його швидкий запуск. Передбачається, що кільце буде випущено як “легке” і буде доступне в трьох колірних варіантах і в різних розмірах до 22,2 мм. Очікується, що розумне кільце буде підтримувати зарядку Pogo Pin.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше компанія заявляла, що Galaxy Ring є “потужним і доступним пристроєм для здоров’я і гарного самопочуття”. У вищезгаданому офіційному тизері гладке кругле кільце було оснащене кількома датчиками, розташованими на нижньому боці, щоб допомогти у відстеженні здоров’я і фізичної форми.

Більш ранні витоки припускали, що Samsung Galaxy Ring, швидше за все, буде оснащений датчиками електрокардіограми (ЕКГ), фотоплетизмографії (PPG) або миготливої аритмії (AFib). Очікується, що він також буде оснащений цілодобовою системою відстеження серцевого ритму, SpO2 і трекером сну. Усі дані про здоров’я, фітнес і сон зі смарт-кільця, найімовірніше, будуть завантажені в пакет Samsung Health для моніторингу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Спецслужби назвали соціальні мережі, які становлять загрозу національній безпеці України

    Противник активно проводить психологічні операції проти України за допомогою tiktok. Розвідка також бачить загрози національній…

    19.05.2024

    Що потрібно знати під час створення пароля для свого облікового запису

    Кіберполіція рекомендує дотримуватися цих порад під час створення пароля та використання облікового запису. Для створення…

    19.05.2024

    У “Vodafone” відповіли абонентам, чому може зникнути Інтернет

    Скарги на Vodafone почали надходити після введення графіків відключення електроенергії по всій Україні. "Тут знову…

    19.05.2024

    Названо 10 найпоширеніших помилок при зарядці смартфона

    У сучасному світі смартфон став нашим незамінним помічником. Ми використовуємо його для дзвінків, спілкування, роботи,…

    19.05.2024

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024