Експерти назвали три проблеми з новітнім смартфоном Samsung Galaxy S24

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перші користувачі Samsung Galaxy S24 повідомляли про різні проблеми і баги з моменту його недавнього запуску, відображаючи проблеми, з якими зіткнулися користувачі iPhone 15 і Pixel 8 торік. Проблеми варіюються від проблем із дисплеєм до збоїв у роботі камери. Очікується, що Samsung, як і Apple і Google, випустить виправлення для цих проблем у найближчому майбутньому.

Дисплей, відмінна риса Galaxy S24, став серйозною проблемою для користувачів. Обговорення в соціальних мережах і Reddit виявляють незадоволеність кольоропередачею пристрою, при цьому деякі користувачі повертаються до попередньої моделі, Galaxy S23, через гадану тьмяність і розмитість. Серед проблем, пов’язаних з дисплеєм, про які повідомляють користувачі, помітною проблемою є вертикальна зелена лінія, що проходить зверху вниз, супроводжувана білою лінією впоперек екрана. На жаль, причина цих аномалій відображення залишається неясною, і Samsung нібито не визнала відповідальності за це питання.

Samsung Galaxy S24 Ultra, відомий своїми розширеними можливостями камери, також зіткнувся з проблемами. Незважаючи на наявність чотирьох камер заднього виду, зокрема 12-мегапіксельної надширококутної камери, 200-мегапіксельної ширококутної камери, 50-мегапіксельної телеоб’єктивної камери з 5-кратним оптичним зумом і 10-мегапіксельної телеоб’єктивної камери з 3-кратним оптичним зумом, деякі ранні користувачі повідомляли про дефекти. Проблеми включають в себе стрибкоподібну поведінку телефонів при перемиканні камер для збільшення масштабу, а також деякі об’єктиви, що створюють зернисті і тьмяні фотографії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.