Huawei розробляє телефон з потрійним складанням, який може вийти вже цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Складані телефони тільки починають завойовувати популярність серед звичайних споживачів. Але компанія Huawei, великий гравець у цій галузі, як повідомляється, прагне розширити свої зусилля в цій технології. За чутками, китайський технологічний гігант розробляє телефон, що складається втричі, з можливим запуском у другому кварталі 2024 року.

Численні джерела, в тому числі тайванське видання TechNews, припускають, що Huawei розпочала масштабні закупівлі матеріалів для цього проєкту.

Очікується, що потрійний телефон матиме Z-подібну або S-подібну конструкцію, але розмір його екрану залишиться схожим на інші складні телефони – близько 6,4 дюйма. Як повідомляється, компанія BOE є постачальником панелей для нового складного телефону Huawei, а підшипникові компанії Zhaoli та Fusda, як кажуть, беруть участь у виробництві шарнірів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei вже деякий час досліджує технологію потрійного складання дисплеїв. Повідомляється, що компанія почала подавати патенти на цю технологію ще у 2021 році, а додаткові заявки були подані в березні та липні 2022 року.

Інсайдер Росс Янг раніше припускав, що потрійний телефон Huawei може бути випущений до кінця 2023 року, але, схоже, могли виникнути затримки. Але якщо вірити останньому звіту, технологія вже може бути достатньо зрілою, щоб вивести його на ринок.

Розробка потрійного складаного телефону Huawei збігається з очікуваним зростанням попиту на складні телефони. Хоча поставки не виправдали очікувань у 2023 році (15,7 мільйона одиниць), аналітики прогнозують зростання на 12,3% в річному обчисленні до 17,7 мільйона одиниць у 2024 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.