Samsung розповіла, які саме ШІ-функції отримає Galaxy S23

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На одному з регіональних сайтів Samsung з’явилася офіційна інформація про нові функції, які з’являться в пристроях серії Galaxy S23 після оновлення прошивки до One UI 6.1. Список виявився не настільки значним, як у нових флагманів, але всі зміни виявляться вельми відчутними.

Згідно з публікацією, флагмани минулого покоління отримають як мінімум чотири нововведення: Circle to Search, Live Translate, Photo Assist і Note Assist. Коли саме буде випущено відповідний апдейт, компанія не уточнила, однак натякнула, що це станеться найближчим часом.

Чи з’являться ці функції на старших смартфонах (наприклад, Galaxy S22), поки невідомо. Інформації про можливість введення платних ШІ-сервісів на Galaxy S23 у майбутньому Samsung теж не надала – можливо, вони залишаться ексклюзивом для актуального модельного ряду смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.