У Samsung Galaxy S24 Ultra використовується титан нижчої якості, ніж у iPhone 15 Pro Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час недавнього дослідження, проведеного відомим відеоблогером Заком Нельсоном з каналу JerryRigEverything, було виявлено, що флагманський смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra містить титан нижчої якості порівняно з аналогічним компонентом iPhone 15 Pro Max від Apple. У процесі деталізованого аналізу пристрою виявилося, що основа його каркасу виконана з анодованого алюмінію, а для з’єднання титану з алюмінієм використовувався пластиковий прошарок.

Для визначення якості титану було використано обладнання для сканування рентгенівської флуоресценції (XRF), застосоване дослідницькою компанією Moxtek. Результати дослідження показали, що Samsung Galaxy S24 Ultra застосований титан 2 або 3 класу, в той час як в iPhone 15 Pro Max використовується більш високоякісний титан 5 класу. Тим не менш, Galaxy S24 Ultra продемонстрував відмінні показники міцності та надійності.

У звіті також було зазначено, що каркас Galaxy S24 Ultra виявився трохи товстішим у порівнянні з каркасом iPhone, що може бути спробою Samsung компенсувати використання титану нижче якості за рахунок збільшення обсягу матеріалу. Цей факт підкреслює прагнення обох компаній до створення якісних та довговічних продуктів, незважаючи на відмінності у підходах до вибору матеріалів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.