Який смартфон вибрати, якщо вам важливий захист від ударів і падінь

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон став нашим постійним супутником: вдома, на роботі, в поїздах… При інтенсивному використанні гаджета пошкодити його дуже легко. Але ми підібрали для вас п’ять моделей із міцнішими корпусами та екранами.

Xiaomi 11Т Pro

Це флагманська модель Xiaomi минулих років, яка не втратила актуальності. Смартфон володіє ємним акумулятором в 5000 мАг і рекордною швидкістю зарядки – за сімнадцять хвилин він здатний зарядитися до 100%. Відмінні камери з максимальною роздільною здатністю в 108 Мпікс доповнені широким набором пресетів для фото і відео. У телефона яскравий екран з роздільною здатністю 2400×1080 і дуже висока частота оновлення – відео та графіка відтворюються без найменших ривків.

11T Pro виглядає стильно і дорого, при цьому корпус не тільки естетичний, але і міцний. Ексклюзивний зовнішній вигляд забезпечується за рахунок скла в якості покриття задньої кришки. Причому це не просте скло, а загартоване. Екран смартфона також захищений загартованим склом нового покоління. Рама корпусу зроблена з алюмінію, тому телефон одночасно і міцний, і дуже легкий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

TECNO Phantom X2 Pro

Преміальна модель 2023 року з приголомшливою продуктивністю. Ємність акумулятора перевищує 5 тисяч мАг – це рекордний показник для нашої добірки. У телефон встановлений найсучасніший процесор і значний обсяг пам’яті, що порадує любителів мобільних ігор.

Оцінять смартфон і любителі фотографії. PHANTOM X2 Pro оснащений першим у світі висувним портретним об’єктивом з дуже широкою діафрагмою і великою глибиною різкості, що зустрічається зазвичай тільки в повноцінних дзеркальних фотоапаратах.

Екран смартфона захищений від подряпин і пошкоджень надміцним загартованим склом останнього покоління – витримає навіть падіння з висоти 180 см. Корпус смартфона виготовлений з алюмінію, а задня панель – з міцного переробленого пластику, що нагадує екошкіру.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Одразу зазначимо, що модель має максимальну роздільну здатність екрана в нашій добірці – 3200×1440. Два роки тому цей смартфон був флагманом і отримав найкращу продуктивність серед смартфонів бренду. І хоча зараз вже вийшов S24, 21-а модель все одно затребувана завдяки своїй надійності.

Встановлене тут захисне скло стійке до падінь і подряпин. Таке ж скло, тільки матове, встановлено і на задню кришку смартфона, а бічна рамка виконана з металу. Все це плюс захист від пилу і води, роблять цю модель дуже і дуже практичною.

Samsung Galaxy S23 Ultra

У торішньому флагмані Samsung на висоті все: свіжа версія Android 13, велика діагональ екрана з ультрасучасною матрицею і величезною роздільною здатністю, матеріали преміум-класу в оздобленні, топова “начинка” та камери професійного рівня з неймовірною роздільною здатністю в 200 Мпікс. Модель порадує і геймерів, і фотолюбителів, і звичайних користувачів.

Гаджет такого високого класу розробники постаралися максимально захистити: конструкція смартфона володіє підвищеною надійністю. Як і у попередньої моделі, передня і задня панелі захищені міцним склом. Корпус смартфона посилений рамкою з алюмінію, який захищає внутрішні компоненти від пошкоджень. Все вказує на те, що гаджет призначений для тривалого щоденного використання.

Apple iPhone 15

Ну і на закінчення – флагман Apple. Цей смартфон поєднує в собі передову оптику, потужний процесор, енергоємну батарею, впізнаваний дизайн, високу якість і надійність. Продуктивності смартфона із запасом вистачає і для ігор, і для редагування відео з високою роздільною здатністю. Можливості камери порадують не тільки пересічних користувачів, а й професійних фотографів.

Міцність і відносна легкість смартфона (всього 171 грам) забезпечена завдяки матеріалам, які використовував виробник. Це алюміній, кераміка і скло (в більш преміальних моделях лінійки Pro і Pro Max місце алюмінію зайняв титан). Екран смартфона захищений фірмовим загартованим склом з керамічним покриттям, ззаду – міцне матове скло, приємне на дотик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.