OnePlus 10 Pro та OnePlus 8T отримали оновлення OxygenOS: що воно приносить

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 10 Pro і OnePluu 8T отримують нове оновлення прошивки, яке приносить деякі нові поліпшення і виправлення разом з патчем безпеки Android від січня 2024 року. OxygenOS 14.0.0.300 для OnePlus 8T та OxygenOS 14.0.0.402 для OnePlus 10 Pro тепер доступні для індійського варіанту. Наразі оновлення знаходиться на стадії висіву і може досягти кожного пристрою протягом наступних кількох днів. Нижче наведено детальну інформацію про кожне оновлення для відповідного смартфона:

Деталі оновлення OnePlus 8T

OnePlus 8T отримує останнє оновлення системи безпеки, а також покращення стабільності та продуктивності системи. Він навіть збільшує час автономної роботи та виправляє піктограму відбитків пальців, яка продовжує відображатися навіть після розблокування смартфона. Крім того, вилучено функцію фонового потоку на розумній бічній панелі. Це навіть додає деякі виправлення стабільності для камери смартфона.

Деталі оновлення OnePlus 10 Pro

З іншого боку, OnePlus 10 Pro також отримує останнє оновлення системи безпеки через Oxygen OS 14.0.0.402. Воно додає кнопку автоматичного регулювання яскравості у швидких налаштуваннях і покращує стабільність і продуктивність системи. OnePlus 10 Pro виправляє певні проблеми, такі як неможливість перемикання між додатками, а також зникла проблема мерехтіння, яка була досить дратівливою, коли ви натискали на бульбашку поточного дзвінка в рядку стану. Виправлено навіть проблему з випадковою зупинкою розумної бічної панелі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обидва оновлення на відповідних пристроях виходять поетапно. Оновлення може зайняти кілька днів, щоб досягти кожного пристрою. Користувачі також можуть перевірити наявність оновлень, перейшовши в “Налаштування” пристрою > “Про пристрій” > “Оновлення програмного забезпечення” > “Завантажити зараз”. У разі виявлення помилок або проблем користувачі завжди можуть повідомити про них, перейшовши до спільноти OnePlus або набравши *#800# на Google Dialer.

Крім того, OnePlus вже випускає OxygenOS 14 для своїх сумісних смартфонів, включаючи OnePlus 11 Series, OnePlus 10 Pro, OnePlus 10R, OnePlus Nord 3 та OnePlus Pad. Ми очікуємо, що решта смартфонів отримають оновлення ColorOS 14 найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.