В мережі показали найдешевший смартфон Xiaomi у 2024 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi готує до випуску новий бюджетний смартфон – Redmi A3.

Новинка обіцяє стати найдоступнішим пристроєм бренду в 2024 році. Після успіху попередників Redmi A2 і Redmi A2+ 4G, новий смартфон пропонує поліпшені характеристики і свіжий дизайн, зберігаючи при цьому привабливу ціну.

Redmi A3 отримає 6.71-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю HD+ (1600 x 720 пікселів), пікову яскравість 400 ніт і частоту оновлення 90 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усередині пристрою працює процесор MediaTek, доповнений 4 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4X і 64 ГБ вбудованої пам’яті eMMC 5.1.

Девайс із коробки працюватиме на Android 13 (Go Edition), що обіцяє плавну роботу системи навіть на бюджетному пристрої.

За фото відповідатимуть 13-мегапіксельна основна камера і 8-мегапіксельна фронтальна камера. Акумулятор на 5000 мАг забезпечує тривалий час роботи, а підтримка 10 Вт зарядки через microUSB порт гарантує швидке поповнення батареї.

Серед інших особливостей варто відзначити наявність 3.5 мм аудіороз’єму, підтримку двох SIM-карт, 4G, WiFi і Bluetooth 5.0.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.