На екранах кількох Samsung Galaxy S24 Ultra з’явилися зелені смуги

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після продажів смартфонів Samsung Galaxy S24 Ultra протягом кількох тижнів у США стало відомо про два випадки появи зелених смуг на їхніх екранах. Кілька років тому схожі випадки були з моделями Galaxy S20, іншими апаратами цього виробника та смартфонами інших компаній на кшталт OnePlus та Realme.

На форумах Reddit один із користувачів написав, що через 6 днів після придбання Galaxy S24 Ultra на його екрані з’явилася вертикальна зелена смуга та біла горизонтальна. Перезавантаження пристрою та навіть скидання налаштувань до заводських не допомогли. Не допомагали вони раніше з іншими моделями.

Цей випадок виявився не єдиним. Інший користувач цього форуму написав про таку ж вертикальну зелену смугу на екрані апарату S24 Ultra. Обом постраждалим виявилося важко домогтися повернення грошей за неякісні смартфони.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Два випадки серед сотень тисяч покупців поки що можна вважати статистичною похибкою, але невідомо, чи не стане їх більше найближчим часом. Наявність подібних несправностей у минулі роки оптимізму власникам цих дорогих пристроїв не вселяє.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.