Складаний смартфон Xiaomi Mix Fold 4 має стати дуже тонким і легким

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi готує для китайського ринку чергові складні смартфони Xiaomi Mix Flip і Mix Fold 4. Не виключено, що перший з них буде представлений разом з Xiaomi 14 Ultra вже наприкінці лютого. Mix Fold 4 чекають не раніше другого кварталу, тому він може з’явитися навіть влітку.

Нещодавно інсайдер Digital Chat Station опублікував деякі відомості щодо Mix Flip. Це буде перший складаний апарат Xiaomi, який закривається вертикально. Згідно з отриманими відомостями, на внутрішньому екрані не повинно бути складок. Ззаду очікуються дві камери з основною 50 МП і телеоб’єктивом. Серед іншого: флагманський процесор Snapdragon 8 Gen 3 і підтримка супутникового зв’язку.

Також було сказано дещо про модель Xiaomi Mix Fold 4. Тут очікується такий самий процесор і також супутниковий зв’язок. Обидва апарати мають стати тонкими і легкими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mix Fold 4 може стати значно легшим порівняно з Mix Fold 3. Останній важить близько 255 г. При цьому має зберегтися висока якість екрану і швидка зарядка. Апарат має отримати чотири камери з камерою-перископом 50 МП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.