Samsung робить нові безкоштовні пропозиції для користувачів Galaxy S24

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після вражаючого анонсу та успішного етапу попереднього замовлення смартфони Samsung Galaxy S24 офіційно доступні для покупки вже сьогодні. Для тих, хто обирає смартфон Samsung, існують привабливі рекламні акції, що пропонують безкоштовне обладнання та знижки на нові телефони.

Поточні пропозиції більш обмежені порівняно з тими, що були в період попереднього замовлення, що очікувалося. Можливість оновити вбудоване сховище до наступного рівня завжди була найпривабливішою пропозицією, і перевершити її, як і раніше, складно і зараз, коли південнокорейська компанія повністю перейшла на роздрібний режим. Попередні замовлення, як правило, розраховані на тих, хто купує свої телефони без SIM-карти.

Очікується, що більша частина продажів S24 здійснюватиметься через операторів мобільного зв’язку, які можуть надавати широкий спектр знижок протягом подовженого терміну дії дворічних контрактів, узгоджених споживачами. Така структура дає змогу розподіляти фінансові наслідки будь-якої пропозиції протягом 24 місяців дії контракту. У Сполученому Королівстві Samsung доповнює пропозиції будь-якої мережі або оператора зв’язку додатковою рекламною акцією. Покупці Galaxy S24, S24+ або S24 Ultra у різних мережах та у роздрібних продавців протягом лютого мають право на отримання безплатного пакета, що включає Galaxy Buds2Pro та SmartTag 2. Ці товари необхідно отримати у Samsung протягом 30 днів з моменту купівлі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прямі замовлення від Samsung у Великій Британії відкривають додаткові можливості. Покупці Galaxy S24 або Galaxy S24+ отримають знижку в розмірі 5% при первісній покупці на суму понад 500 фунтів стерлінгів у додатку Samsung Shop, а також знижку в розмірі 30% як на Galaxy Watch6 Classic, так і на два роки Samsung Care+. Крім того, у вартість входить 12-місячна підписка на потоковий сервіс Disney+.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.