Redmi K70 Ultra отримає масивний акумулятор ємністю 5500 мАг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з відомою інформацією, китайський технологічний гігант планує випустити Redmi K70 Ultra і Note 13 Turbo в першій половині поточного року. Подробиці про K70 Ultra вже з’явилися в інтернеті в останні кілька тижнів, а остання інформація розкрила характеристики його акумулятора. У новому пості на Weibo тіпстер Смарт Пікачу поділився характеристиками батареї.

Було повідомлено, що Redmi K70 Ultra буде оснащений акумуляторною батареєю ємністю понад 5000 мАг. Коли користувач Weibo запитав, чи означає це, що акумулятор буде ємністю 5500 мАг, інформатор просто підтвердив це смайликом з великим пальцем вгору.

Таким чином, передбачається, що новий смартфон живитиметься від акумулятора ємністю 5500 мАг. Витік також згадав, що в Китаї скоро з’явиться новий планшет Redmi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За наявною на даний момент інформацією, очікується, що Redmi K70 Ultra буде оснащений OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 1,5K і максимальною яскравістю до 5000 ніт. Усередині пристрою працюватиме процесор MediaTek Dimensity 9300 SoC у поєднанні з 24 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5T і 1 ТБ вбудованої пам’яті UFS 4.0. Це всі технічні характеристики, про які наразі відомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.