Xiaomi Mix Fold 4 отримає значне оновлення апаратного забезпечення камер

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Ходять чутки, що Xiaomi збирається вперше в цьому році вивести свої складні пристрої на світовий ринок. Передбачається, що Mix Flip буде представлений на виставці MWC цього місяця як альтернатива прийдешньому Galaxy Z Flip6 від Samsung, але саме Mix Fold 4 стане по-справжньому преміальним складним пристроєм Xiaomi цього року.

Реклама

Хоча невідомо, коли буде випущено Mix Fold 4, можна очікувати, що він з’явиться набагато пізніше цього року, ймовірно, приблизно в жовтні, і станеться це з безліччю оновлень порівняно з торішнім Mix Fold 3. Згідно з новим витоком, у Mix Fold 4 буде покращено апаратне забезпечення камери: сенсор на 50 МП буде замінено на більш потужний. На додаток до цього, Mix Fold 4 буде оснащений надширококутним об’єктивом, об’єктивом з 3-кратним оптичним збільшенням і перископічною камерою з 5-кратним зумом. Також повідомляється, що складаний смартфон отримає нову поліпшену оптику.

Тим часом флагманський телефон Xiaomi 14 Ultra має дебютувати з трьома додатковими чипами. Протягом останніх кількох років Xiaomi приступила до розробки власних чіпів для своїх пристроїв преміум-класу, і це продовжиться в майбутньому Xiaomi 14 Ultra. За словами Картікея Сінгха, флагман, який, як очікується, буде представлений пізніше цього місяця, буде оснащений чіпом для обробки зображень Surge C4, чіпом контролю зарядки Surge P3 і чіпом управління акумулятором Surge G3.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ