Новий бюджетний смартфон Nothing Phone (2a) анонсовано офіційно

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Чутки про перший доступний смартфон Nothing ходили ще наприкінці 2023 року. Сьогодні, 1 лютого, компанія Карла Пея офіційно підтвердила запуск нового продукту – доступного смартфона Nothing Phone (2a).

Реклама

Акіс Евангелідіс, співзасновник Nothing, розповів про позиціонування нового пристрою. Nothing Phone (2a) стане спрощеною версією флагманського Nothing Phone (2). Новинка збереже фірмові особливості, але буде простішою в плані характеристик. З упізнаваного, наприклад, залишиться підсвічування задньої панелі, яке реагує на дзвінки, повідомлення і зарядку.

Nothing Phone (2a) вже додали на сайт Nothing. Дизайн смартфона не показали, але залишили загадковий слоган: “погляньте на світ свіжим поглядом”.

У компанії поки що не розкривають характеристик смартфона, проте інсайдерам уже давно все відомо. Так, Nothing Phone (2a) отримає 6,7-дюймовий AMOLED-екран із частотою оновлення 120 Гц, а також чип MediaTek Dimensity 7200, 8 ГБ оперативної пам’яті та основну камеру 50 Мп від Samsung. У смартфона буде круглий блок камер.

Презентація Nothing Phone (2a) відбудеться в рамках виставки MWC 2024. Приблизна дата – 27 лютого. У продаж смартфон надійде навесні цього року за ціною 400 доларів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ