Honor Magic 6 RSR Porsche Design конкуруватиме з іншим телефоном компанії – Huawei P70 Art, який вийде пізніше

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Минулого місяця в Китаї компанія Honor представила флагманські телефони Honor Magic 6 і Magic 6 Pro, оснащені чіпом Snapdragon 8 Gen 3. Модель Magic 6 RSR Porsche Design, яка є топовим пристроєм серії, ще не була офіційно представлена. Надійний витік з Китаю розкрив часові рамки запуску пристрою. Крім того, він стверджує, що пристрій буде конкурувати з майбутнім Huawei P70 Art.

Реклама

Honor Magic 6 RSR Porsche Design стане другим пристроєм, спільно розробленим Honor і Porsche Design, після складного телефону Magic V2 RSR Porsche Design, який був офіційно представлений разом з лінійкою Magic 6 минулого місяця. За словами витоку, Magic 6 RSR Porsche Design дебютує в березні та стане конкурентом Huawei P70, дебют якого також очікується в тому ж місяці.

У той час як Magic 6 RSR Porsche Design буде оснащений чипсетом Snapdragon 8 Gen 3, Huawei може оснастити серію Huawei P70 новим чипсетом Kirin, ймовірно, чіпом 9000-ї серії або його новим варіантом. Повідомляється, що P70 Art матиме 50-мегапіксельну камеру Sony LYT-900 з дюймовим сенсором. Таку ж камеру має Oppo Find X7 Ultra та майбутні телефони, такі як Xiaomi 14 Ultra та Vivo X100 Ultra.

З іншого боку, Honor Magic 6 RSR Porsche Design, як кажуть, є першим телефоном з однодюймовим сенсором камери OmniVision OV50K. На жаль, чутки поки що не містять інших подробиць про смартфон. Інсайдер також виявив існування Magic 6 Pro+, але не поділився жодною інформацією про його технічні характеристики. Очікується, що Pro+ дебютує разом з RSR Porsche Design у березні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ