Дешевший складаний Samsung може з’явитися як модель Fold A, а не Fold FE

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Як повідомляє авторитетне джерело інформації Роланд Квандта, Samsung планує представити новий складаний пристрій лінійки Galaxy Fold. Новинка позиціонуватиметься як пристрій середнього класу у сфері складних смартфонів. У майбутньому у Samsung з’являться кілька нових моделей, зокрема SM-F956 (Fold 6) і SM-F741 (Flip 6), також варто відзначити SM-X828, який очікується як Galaxy Tab S10+.

Реклама

Відомо, що Samsung має намір випустити більш доступну модель у лінійці Galaxy Fold, щоб конкурувати з китайськими складними пристроями. Вони пропонують нижчі ціни, тонший дизайн і поліпшені характеристики камери. Очікується, що нова модель буде значно дешевшою за Z Fold 6.

Спочатку передбачалося, що новий і не дорогий смартфон Samsung називатиметься Galaxy Z Fold FE, проте зараз з’явилася інформація, що він називатиметься Fold A.

Як повідомляється, цього року Samsung відмовилася від випуску серії Z Fold FE або Z Fold A, щоб не нашкодити продажам Z Fold 6. Очікується, що компанія також застосує методи економії виробничих витрат, вивчені при розробці дешевшого складного пристрою. Це дає надію на те, що нова модель буде продаватися за більш доступною ціною.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ