Дизайн Samsung Galaxy Z Fold 6 показали на інсайдерських зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скарбничка чуток про майбутній складаний смартфон Galaxy Z Fold6 поповнилася новою інформацією. Цього разу інсайдери опублікували кілька рендерів, що демонструють можливий оновлений дизайн майбутнього складного пристрою Samsung.


Якщо вірити зображенням, Galaxy Z Fold6 стане ширшим і одночасно тоншим за попередника. Відповідно, збільшиться і діагональ обох екранів. Дизайн другої “половинки” корпусу повторює мінімалістичний зовнішній вигляд поточних смартфонів компанії: тільки датчики камери і LED-спалах.


За даними мережевих джерел, Samsung також розробляє новий шарнір з фіксуючими елементами, що дасть змогу рівномірно розподілити навантаження на екран, а також поліпшить надійність конструкції. Фірмовий механізм імовірно забезпечить стійкі точки фіксації під певними кутами і зворотний тактильний зв’язок під час складання або розкриття ufl;tnf.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Поки ця інформація офіційно не підтверджена, до того ж фінальний дизайн смартфона може відрізнятися від показаного на рендерах. Сама Samsung про випуск моделі Galaxy Z6 ще не оголошувала.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.