Смартфони

Xiaomi 14 Ultra планується представити на MWC 2024

Share

Очікується, що Xiaomi 14 Ultra буде представлений найближчим часом. Ця модель, найімовірніше, приєднається до Xiaomi 14 і Xiaomi 14 Pro, які були представлені в жовтні 2023 року. Очікується, що ці телефони будуть представлені в усьому світі на Всесвітньому мобільному конгресі (MWC) 2024, який пройде в Барселоні з 26 по 29 лютого. Першокласна модель Ultra може бути представлена разом з іншими моделями Xiaomi 14 на тому ж заході. Кілька витоків і звітів за останні кілька місяців вказують на кілька ключових особливостей передбачуваного флагманського телефону. Останній витік також натякає на терміни запуску, а також на деякі характеристики камери телефону.

Tipster Fix Focus Digital (переклад із китайської) заявив у повідомленні Weibo, що запуск Xiaomi 14 Ultra очікується в лютому. Терміни збігаються із заходом MWC 2024, на якому історично були представлені великі презентації різних виробників смартфонів. Таким чином, цілком імовірно, що Xiaomi 14 Ultra, який, як очікується, прийде на зміну Xiaomi 13 Ultra, може бути представлений на заході Xiaomi під час MWC 2024. Моделі Xiaomi 14 і Xiaomi 14 Pro, які досі були запущені тільки в Китаї, також, імовірно, будуть одночасно представлені в усьому світі.

Джерело додало, що основна задня камера Xiaomi 14 Ultra може підтримувати змінну діафрагму в діапазоні від f/1,63 до f/4,0. Більш ранні витоки припускали, що телефон може мати 50-мегапіксельний сенсор Sony LYT-900 з об’єктивом f/1,6 у складі основної камери. З чуток, система з чотирма задніми камерами в телефоні також міститиме 120-мм телеоб’єктив з перископом і асферичний об’єктив Vario-Summilux 1:1,63-2,5/12-120 (ASPH).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi 14 Ultra також буде оснащений новітньою SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, 6,7-дюймовим екраном 2K AMOLED з частотою оновлення 120 Гц і акумулятором ємністю 5180 мАг з підтримкою дротової зарядки 90 Вт і бездротової зарядки 50 Вт. З метою безпеки в телефоні також може бути встановлений ультразвуковий датчик відбитків пальців. Як і інші телефони Xiaomi 14, модель Ultra, найімовірніше, також буде поставлятися з новою оболонкою HyperOS компанії поверх Android 14.

Примітно, що Xiaomi 13 Ultra оснащений системою з чотирьох задніх камер, налаштованої Leica, яка містить у собі 50-мегапіксельний 1-дюймовий основний датчик IMX989, а також три 50-мегапіксельні датчики IMX858. Фронтальна камера телефону використовує 32-мегапіксельний сенсор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Компанія Vodafone запускає власну версію штучного інтелекту: що зміниться для абонентів

    Один з найбільших мобільних операторів України поділився цікавою інформацією. Виявляється, що компанія протягом тривалого періоду…

    15.05.2024

    Apple анонсувала нові опції в iOS 18

    Apple почала тизерити нові функції, які стануть доступними на смартфонах після виходу iOS 18. Поки…

    15.05.2024

    У iOS 18 можна буде запускати програми голосом, причому без участі Siri

    Однією з найцікавіших функцій iOS 18, яку Apple анонсувала сьогодні, стане можливість запуску додатків або…

    15.05.2024

    Помилка в iOS 17.5 призводить до появи старих видалених фотографій

    На Reddit почали з'являтись повідомлення про те, що в останньому оновленні iOS 17.5 з'явилася помилка,…

    15.05.2024

    Як менше користуватися смартфоном: у вчених є відповідь

    Дослідження університету Мічігану показує, що утруднення функцій прокручування і натискання на екрані телефону на 16%…

    15.05.2024

    Чому Apple та Samsung не поспішають впроваджувати швидку зарядку

    У світі технологій, що постійно розвивається, для смартфонів дебати навколо швидкої зарядки посіли центральне місце,…

    15.05.2024