Samsung Galaxy S24 розібрали до гвинтиків: на скільки він ремонтопригодний

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S24, базова модель, була розібрана на відео на YouTube-каналі PBKreviews. Він пішов слідами топової моделі S24 Ultra, яка зазнала такої ж процедури минулого тижня.

S24, як виявилося, також має більшу мідну парову камеру, ніж його попередник – майже вдвічі більшу, фактично, як і S24 Ultra. Схоже, це тема для флагманських Samsung S-серії 2024 року. Під час розбирання нам показують різні деталі, які були зняті, одну за одною.

Щоб потрапити всередину телефону, задню панель можна відірвати після нагрівання. Кришки об’єктивів камер можна замінити окремо. S24 не має UWB-антени, на відміну від S24+ та S24 Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і минулого року, основна плата має двошарову конструкцію. Фронтальна камера на 12 МП приклеєна на місце, а це означає, що її можна замінити лише за допомогою ножа, щоб вирізати клей. З іншого боку, всі задні камери можна легко зняти. Підтверджено, що основна задня камера і телефотокамера мають OIS.

Акумулятор можна легко витягти за допомогою висувної планки. На жаль, зняти екран, не пошкодивши його, майже неможливо – з іншого боку, якщо ви замінюєте екран, це, ймовірно, тому, що він був пошкоджений з самого початку.

У підсумку, Galaxy S24 отримує 9 з 10 балів за ремонтопридатність. Він отримав максимальні бали за доступність запчастин, легкість заміни акумулятора та легкість заміни інших деталей, таких як порт зарядного пристрою. Він отримав 1,5 з 2 максимальних балів за внутрішню організацію та тривалість ремонту, а також за заміну екрана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОPBKreviews

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.