Apple розчарує тих, хто очікує змін у дизайні iPhone 16

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple всього кілька місяців тому, у вересні, представила серію iPhone 15, але вже зараз вся увага переключилася на майбутню модель – iPhone 16. Витоки інформації про новий смартфон вже з’явилися, а також обговорення результатів тестування Geekbench 6 score A18 Pro, який буде представлений в iPhone 16.

Однак, не всі новини радісні. Аналітик з ланцюжка поставок Мінг-Чі Куо, який уважно стежить за Apple і відомий своїми точними прогнозами, ділиться своїм аналізом майбутніх дій компанії. На жаль, його недавній аналіз входить до категорії поганих новин і вказує на те, що серія iPhone 16 не зазнає значних змін у дизайні. Куо пише у своєму блозі: “Очікується, що Apple не випустить нові моделі iPhone з істотними змінами в дизайні та складнішою/різноманітнішою екосистемою/додатками GenAi не раніше 2025 року”.

Apple відома своєю послідовністю в дизайні, що нерідко призводить до звинувачень у продажу однотипних телефонів. Цього року поява Dynamic Island на iPhone 15 і iPhone Plus відвернула увагу від такої критики. Однак, якщо прогнози Куо виявляться вірними, компанія може знову зіткнутися з критикою, оскільки єдиною істотною зміною, схоже, буде додавання кнопки “захоплення”. Нова кнопка представлятиме цікаву інновацію для iPhone. Як багато хто, напевно, знає, нещодавно компанія представила кнопку дії, яка дозволяє користувачам призначати функцію кнопці вимкнення звуку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер кнопка зйомки стане важливим удосконаленням для любителів фото і відео. За інформацією, користувачі зможуть змінювати масштаб у додатку “Камера”, проводячи по кнопці вправо або вліво, починати запис відео сильним натисканням і фокусуватися легким натисканням. Важливо відзначити, що дана інформація поки не підтверджена офіційно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.