Xiaomi Mix Flip може мати процесор Snapdragon 8 Gen 3

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Існує багато чуток про те, що компанія Xiaomi розробляє свій перший складаний смартфон. Передбачуваний пристрій може називатися Mix Flip, і зараз нові витоки розкрили деякі характеристики та особливості цієї моделі.

Реклама

За словами відомого інформатора Digital Chat Station, майбутній розкладний телефон китайського технологічного гіганта може мати флагманські характеристики і функції. У своєму повідомленні в Weibo інформатор заявив, що Mix Flip буде оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC. Крім того, пристрій може мати навіть підтримку супутникового зв’язку. Ця функція часто зустрічається в телефонах преміум-класу.

Компанія поки що не розкриває жодних офіційних подробиць про майбутній складаний пристрій. Раніше з’являлися чутки про використання Snapdragon 8 Gen 2 замість більш нового Snapdragon 8 Gen 3. Digital Chat Station також зазначив, що дизайн передньої і задньої панелі, а також характеристики камери, стануть родзинкою нового складного пристрою. Однак, на жаль, ніяких інших подробиць про них не повідомлялося.

Поки невідомо, коли саме Mix Flip буде офіційно випущений. Однак, за чутками, Xiaomi Mix Flip дебютує разом із Xiaomi 14 Ultra. Останній, передбачається, буде представлений у Китаї до кінця наступного місяця. Таким чином, Mix Flip може з’явитися в лютому.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ