В успіх iPhone 16 не вірить навіть сама Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Галузевий аналітик Мін-Чі Куо поділився своїм аналізом ланцюжка поставок комплектуючих для iPhone на 2024 рік і повідомив, що він значно змінився порівняно з минулим роком. Притому не в кращий бік – і це, на думку інсайдера, поганий знак для майбутньої флагманської серії “яблучних” смартфонів.

За словами аналітика, Apple цього року скоротила поставки ключових напівпровідникових компонентів для iPhone на 15, до 200 млн одиниць. Це означає, що компанія очікує помітного “просідання” попиту на новинки. Або принаймні не розраховує, що iPhone 16, який має з’явитися у вересні, повторить показники продажів поточного флагмана.

Куо додає, що на прогноз попиту негативно вплинули такі чинники, як скорочення поставок до Китаю, поява нового форм-фактора в преміум-сегменті (розкладачки) в інших брендів і те, що компанія не може запропонувати істотних змін у дизайні смартфонів. Крім того, аналітик вважає, що Apple може зіткнутися з найзначнішим падінням попиту на фірмову продукцію серед усіх найбільших виробників телефонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.