Власники Samsung Galaxy S24 скаржаться на екран, що неправильно працює

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Перші власники нових флагманських смартфонів серії Galaxy S24 помітили, що екрани не працюють належним чином і не дають змоги повною мірою оцінити потенціал новинок. За попередньою інформацією, це помилка в прошивці, над виправленням якої вже працюють.

Реклама

Флагмани Samsung, як і більшість інших Android-смартфонів, дають змогу перемикати режим передачі кольору екрана між насиченим і натуральним. Ось тільки у випадку з моделями серії Galaxy S24 перемикання між “Яскравим” і “Натуральним” режимом не дає ніякого результату – картинка залишається з нейтральними і природними кольорами. Проблема в тому, що в режимі “Яскравий” не просто підвищується насиченість, а й також яскравість, контрастність і різкість, що не в останню чергу покращує читабельність на вулиці.

Один з користувачів сайту reddit написав, що в підтримці Samsung йому підтвердили наявність програмної помилки і вже працюють над її виправленням за допомогою оновлення прошивки. Ймовірно, що воно вийде вже після офіційного старту продажів смартфонів, запланованого на 31 січня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ