Samsung розповіла про долю платної підписки на Galaxy AI

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Глава мобільного підрозділу Samsung Те Мун Ро прокоментував інформацію про платну підписку на ШІ-сервіси для смартфонів Galaxy. Офіційну заяву з цього приводу він зробив у рамках інтерв’ю порталу ET Telecom.

Реклама

За словами топ-менеджера, компанія спочатку планувала зробити АІ-функції платними, оскільки в їхню розробку було вкладено чимало сил і ресурсів. Водночас використання Galaxy AI дійсно буде безкоштовним до 2025 року, але якою виявиться ціна підписки, компанія поки не визначилася.

Крім того, очільник мобільного підрозділу натякнув на подальші плани Samsung щодо впровадження ще потужніших ШІ-функцій.

“Згідно з проведеним аналізом, існують різні подробиці в мобільному ШІ. Відповідно, знайдуться користувачі, яким буде достатньо базових можливостей. Але можуть з’явитися й інші клієнти, які захочуть набагато більшого і будуть готові за це платити. Тому під час ухвалення рішень ми враховуватимемо всі ці фактори”, – пояснив Те Мун Ро.

Таким чином, у Samsung є в запасі ще щонайменше рік для запуску платних тарифів на використання ШІ-можливостей смартфонів. У 2024-му техногігант має намір впровадити функції Galaxy AI в більш ніж 100 мільйонів фірмових пристроїв по всьому світу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ