Моделі iPhone 16 не матимуть суттєвих змін у конструкції, окрім “кнопки захоплення”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Моделі iPhone 16, що виходять наприкінці цього року, не матимуть “значних змін у дизайні”, як стверджує аналітик ланцюжка поставок Apple Мінг-Чі Куо.

Однією з єдиних помітних апаратних змін, які, за чутками, з’являться в лінійці iPhone 16, є додавання так званої “кнопки захоплення” для дій, пов’язаних із відео. Згідно з недавнім звітом, кнопка реагуватиме на натискання і дотик. Наприклад, користувачі зможуть збільшувати і зменшувати масштаб у застосунку “Камера”, проводячи пальцем ліворуч і праворуч по кнопці, фокусуватися за легкого натискання і починати відеозапис за сильнішого.

У сьогоднішньому дописі на Medium Куо також зазначив, що iPhone навряд чи отримає “повніші” функції генеративного ШІ не раніше 2025 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Куо вважає, що складні моделі та генеративні функції штучного інтелекту – два найбільших тренди для смартфонів high-end класу просто зараз, і він вважає, що поставки iPhone можуть знизитися у 2024 році внаслідок того, що Apple ще не випустила продукти, орієнтовані на ці сфери.

Очікується, що моделі iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max будуть оснащені більшими дисплеями з діагоналлю 6,3 і 6,9 дюйма порівняно з 6,1 і 6,7 дюйма у iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max.

Нова кнопка і збільшений дисплей – важливо це чи ні? Зрештою, це суб’єктивно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.