Xiaomi 14 Ultra протестували в бенчмарку Geekbench

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Повідомлялося, що Xiaomi 14 Ultra може дебютувати вже наприкінці лютого. Це сталося після того, як президент Xiaomi Group нещодавно розмістив на Weibo тизер, що натякає на швидкий вихід смартфона. Чутки про Xiaomi 14 Ultra ходять в інтернеті останні кілька місяців. Тепер майбутній флагман компанії з’явився на платформі тестування Geekbench.

Реклама

Xiaomi 14 Ultra вказано в базі даних Geekbench під номером моделі 24030PN60G, де “G” відноситься до варіанту для глобального ринку. Номер моделі також підтверджується іншими раніше отриманими сертифікатами. Згідно з даними Geekbench, смартфон має материнську плату під кодовою назвою “Аврора” і має вісім ядер з максимальною тактовою частотою 3,30 ГГц. Чипсет працює в парі з графічним процесором Adreno 750, що говорить про наявність процесора Snapdragon 8 Gen 3.

Згідно з Geekbench, Xiaomi 14 Ultra буде оснащений 16 ГБ оперативної пам’яті, конфігурацій може бути і більше. Смартфон постачатиметься з попередньо встановленою Android 14. Варто зазначити, що Xiaomi 14 Ultra був помічений у Geekbench 4, а не в останньому Geekbench 6. У звіті зазначено, що він отримав незвично високі результати в одноядерних і багатоядерних тестах, набравши 9317 і 26523 бали відповідно.Xiaomi 14 Ultra вже отримав сертифікати BIS, EEC і IMEI. Раніше DCS повідомила, що майбутній флагман може підтримувати бездротову зарядку потужністю 80 Вт, що робить його першим у світі з такою швидкістю. Інші подробиці про смартфон включають дисплей з роздільною здатністю 1440p, ультразвуковий сканер відбитків пальців, супутниковий зв’язок і чотири камери по 50 МП.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ