У мережі з’явилися нові подробиці та технічні специфікації Xiaomi Mix Fold 4

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Очікується, що цього року в Китаї Xiaomi анонсує два складних телефони. Перший, ймовірно, Xiaomi Mix Flip, вертикально складаний смартфон, може бути представлений до кінця лютого, разом з Xiaomi 14 Ultra. Другий – Xiaomi Mix Fold 4, який, як очікується, дебютує у другій половині року. Напередодні запуску, видання GSMChina дослідило код Mi, щоб отримати ключові деталі про Mix Fold 4.

Реклама

За даними видання, висновки з коду Mi дозволяють припустити, що кодове ім’я “Ruyi” може бути пов’язане з майбутнім Xiaomi Mix Fold 4. Глобальний і китайський номери моделі пристрою вказані як 2405CPX3DG і 2405CPX3DC відповідно. Внутрішній номер моделі пристрою, як кажуть, “n8”.

Mix Fold 4 буде оснащений чипсетом Snapdragon 8 Gen 3 і, як очікується, постачатиметься з Android 14 на базі HyperOS. Хоча чутки навколо Mix Fold 4 припускають, що він вийде на ринок у другій половині 2024 року, цифри “2405” у його модельному номері вказують на те, що він може бути представлений у травні. Видання припускає, що складаний телефон дебютує разом з таємничим пристроєм, але не розкриває жодної інформації про нього.

Повідомляється, що Mix Fold 4 підтримуватиме двосторонній супутниковий зв’язок. Що стосується інших специфікацій, то бажано дочекатися подальших повідомлень, щоб їх дізнатися.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMChina

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ