Samsung Galaxy AI буде доступний на 100 мільйонах пристроїв Galaxy цього року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Серія Samsung Galaxy S24, представлена більше тижня тому, поставляється з Galaxy AI – генеративним сервісом штучного інтелекту корейського бренду, що працює на базі Google Cloud. Samsung вже підтвердила, що Galaxy AI з’явиться в старших моделях у першому півріччі 2024 року, а тепер ТМ Ро, президент і керівник бізнесу MX в Samsung Electronics, заявив, що компанія прагне надати Galaxy AI близько 100 мільйонам мобільних пристроїв Galaxy по всьому світу вже цього року.

Реклама

Ро також повідомив ET Telecom, що, попри витрати, пов’язані з розробкою Galaxy AI, функції залишаться безплатними для використання до 2025 року. Однак бренд ще не вирішив, що буде далі.

“Згідно з нашим аналізом, існують різні потреби в мобільному ШІ. Так, будуть споживачі, яких влаштує безплатне використання можливостей АІ. Також можуть бути клієнти, які захочуть отримати ще більш потужні можливості ШІ, і навіть заплатити за них. Тож у майбутньому, приймаючи рішення, ми будемо враховувати всі ці фактори”, – сказав Ро.

Крім того, Ро повідомив, що Samsung має намір виробляти ноутбуки в Індії, щоб задовольнити внутрішній ринок. Вони вироблятимуться на заводі Samsung в Ноїді в Індії.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоET Telecom

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ