У бета-версії iOS 17.4 з’явився секундомір у Live Activities

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В iOS 17.4 з’явилася невелика, але корисна зміна для функції “Секундомір” застосунку “Годинник”, яка додала роботу таймера у функцію Live Activities. Під час активації застосунку “Годинник” секундомір тепер відображатиметься як на “Динамічному острові”, так і на екрані блокування.

На динамічному острові тепер відображається невеликий таймер із посекундною точністю, а на екрані блокування – повний таймер секундоміра. Під час натискання на динамічний острів з’являються опції для призупинення секундоміра або початку нового кола, причому ці елементи управління також знаходяться на екрані блокування.

Після того як секундомір поставлено на паузу, проведіть по ньому пальцем на екрані блокування або натисніть на “X” у Dynamic Island, щоб скинути його.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таймери працюють з Live Activities з моменту появи цієї функції в iOS 16, але секундомір можна було побачити тільки в застосунку “Годинник”. Додавання підтримки Live Activities не дозволить користувачам активувати таймер, а потім забути про нього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.