Huawei P70 буде оснащений трьома камерами на 50 Мп

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Очікується, що наступною моделлю смартфона від компанії Huawei стане серія Huawei P70. Передбачається, що його реліз відбудеться наприкінці березня або на початку квітня.

Реклама

Останнім часом ця модель привертає багато уваги. Новий витік інформації, який з’явився на вихідних, докладно описує особливості камери у цього смартфона. Згідно з даними від Digital Chat Station, майбутній Huawei P70 буде оснащений основним датчиком Sony IMX989 з роздільною здатністю 50 МП і змінною апертурою. Він працюватиме спільно з модулем ширококутної камери на 50 МП і телеоб’єктивним модулем з 4-кратним оптичним зумом на 50 МП, а також можливістю макрозйомки.

Також Digital Chat Station раніше повідомила, що сімейство P70 матиме два розміри дисплея. Ці екрани матимуть розміри 6,5 і 6,8 дюймів, а також роздільну здатність 1,5K і технологію LTPS.

Очікується, що серія Huawei P70 буде оснащена чипсетом Hisilicon з підтримкою 5G. Можливо, на основній моделі серії буде встановлений процесор Kirin 9000S, подібно до лінійки Mate 60. Згідно з Мінг-Чі Куо, модель Art використовуватиме гібридні склопластикові лінзи 1G6P.

Якщо через два місяці він дійсно стане офіційно представлений, в інтернеті повинна з’явитися більш детальна інформація про ці телефони.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ