Розкрито детальні характеристики потрійної 48-мегапіксельної задньої камери Sony Xperia VI

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У вересні минулого року натякали, що Sony Xperia 1 VI буде представлений через місяць після виходу серії Samsung Galaxy S24. І ось, цього місяця Samsung вже представила свої нові флагманські моделі, після чого стали надходити подробиці про флагман Sony.

Останній витік відноситься до характеристик задньої камери у смартфона Xperia 1 VI. З представленого зображення видно, що на задній панелі майбутнього смартфона Sony буде розташовано три камери з роздільною здатністю 48 МП. Всі три камери будуть оснащені сенсорами Exmor T для мобільних пристроїв – новими датчиками зображення з двошаровим транзисторним пікселем. Порівняно з попередником, який мав лише одну камеру Exmor T 48 з роздільною здатністю 12 МП, ця конфігурація є значним поліпшенням.

Також стали відомі подробиці про кожен з датчиків. Один з трьох датчиків Exmor T для мобільних пристроїв являє собою 1/1,4-дюймовий блок з розміром пікселя 1,12 мкм і діафрагмою f/1,4. Він також оснащений повнопіксельним автофокусуванням з подвійним PD і може запропонувати 2-кратний оптичний зум. Далі другий датчик Sony Exmor T для мобільних сенсорів є 1/2,7-дюймовим блоком із технологією Sony 2×2 On-Chip Lens (OCL), яка дає змогу поліпшити чутливість, роздільну здатність захоплення, динамічний діапазон і швидкість. У витоку передбачається, що цей датчик камери Xperia 1 VI матиме надширококутний об’єктив із фокусною відстанню від 14 до 18 мм. А третій датчик – Exmor T для мобільних пристроїв – має такі самі розміри, як і попередній і має OCL 2×2, але при цьому він є телеоб’єктивною камерою, яка може запропонувати 3-кратний оптичний зум і 6-кратний сенсорний зум. Повідомляється також, що Sony планує представити Xperia 1 VI на заході MWC 2024, запланованому на 26 лютого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.