У Samsung сподіваються, що нові смартфони з ШІ допоможуть повернути рекордну частку на ринку смартфонів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung Electronics Co. зробила заяву про включення бота Ernie від Baidu Inc. у свою нову лінійку смартфонів Galaxy S24 найважливішим елементом. Південнокорейський виробник продемонстрував новинку як перший смартфон зі штучним інтелектом, а інструменти штучного інтелекту від Baidu допоможуть із підсумовуванням, організацією та перекладом тексту, за запевненнями представників компанії. Крім того, він забезпечить внутрішню підтримку функції Samsung “Search Circle”, якою на інших ринках займається компанія Google Inc.

Реклама

Програмне забезпечення Google для Android стало базою більшості смартфонів у Китаї, проте додаткові мобільні сервіси компанії та магазин додатків недоступні, тому місцевим компаніям доводиться заповнювати цю нішу альтернативними варіантами, такими як WeChat від Tencent Holdings Ltd. Для Baidu угода з Samsung означає впровадження Ernie AI, одного з перших і найкращих конкурентів ChatGPT від OpenAI.

Частка Samsung на найбільшому у світі ринку смартфонів скоротилася приблизно до 1-2% за останні роки, адже її місце посіли місцеві бренди, як-от Xiaomi Corp. і Huawei Technologies Co. Показ Ernie на престижному заході може привернути мільйони користувачів, оскільки південнокорейська компанія захищає глобальну присутність і прагне впровадити нову основну категорію складних пристроїв.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ