Google знайшла смартфонам Pixel незвичайне, але дуже корисне застосування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google випустила додаток Pixel Thermometer, призначений для смартфонів Pixel восьмого покоління. Він вміє вимірювати температуру тіла з медичною точністю.

Як розповідається в блозі Google, використання застосунку Pixel Thermometer зі смартфоном Pixel 8 Pro для вимірювання температури було схвалено Управлінням з контролю за продуктами харчування і ліками США (FDA), про що зроблено запис у реєстрі De Novo Classification Request.

Під час випробувань встановлено, що термометр визначає температуру тіла в діапазоні 36.1°C – 40°C з точністю ±0.3°C, тобто як у медичних приладів. Користуватися цим додатком можна і на смартфоні Pixel 8, хоча вимірювання будуть не настільки точними, а з іншими пристроями, зокрема більш ранніми моделями Pixel, він несумісний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для вимірювання температури потрібно піднести основну камеру смартфона до чола, а потім повільно (приблизно за 4 секунди) пересунути пристрій до скроні. Отриманий результат зберігається в застосунку для моніторингу здоров’я, де доступна статистика вимірювань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.