Частково розкрито дизайн флагмана Huawei P70

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З’явилися свіжі відомості про майбутній флагманський смартфон Huawei P70, включаючи деталізований зовнішній вигляд, підтверджений автентичними фотографіями. Особлива увага приділяється характеристикам камер, які покликані зробити цей пристрій значним гравцем на ринку мобільних фотозйомок.

Реклама

Судячи з розміщених зображень, один зі смартфонів у серії Huawei P70 виділяється трикутним модулем камер, що містить у собі три оптичні об’єктиви. Передбачається, що у звичайної моделі P70 і P70 Pro як основний сенсор буде застосовано 1/1,3-дюймовий сенсор OmniVision OV50H зі змінною діафрагмою, в той час як топовій версії P70 Pro Art приписується дюймовий сенсор Sony IMX989. У контексті додаткових особливостей також згадується телекамера з 4-кратним оптичним збільшенням.

Відповідно до наявної інформації, Huawei P70 пропонуватиме вигнутий 6,7-дюймовий OLED-екран з оновленням на рівні 120 Гц, а також новітній процесор власної розробки Kirin 9010 і батарею на 5000 мАг. Внутрішнє джерело з нікнеймом @Zhihui Pikachu стверджує, що компанія планує анонсувати новинки в березні поточного року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ