Представлено Vivo Y100 5G зі сканером у дисплеї та камерою на 50 Мп занедорого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Vivo анонсувала свій новий смартфон початкового рівня під назвою Vivo Y100 5G, однією з особливостей якого, як можна зрозуміти з назви, стала підтримка роботи в стільникових мережах п’ятого покоління.

Першим ринком, де дебютував Vivo Y100 5G, стала Індонезія. Там він доступний за ціною від 249 доларів за базову конфігурацію з 8 Гбайт оперативної і 128 Гбайт вбудованої пам’яті і до 265 доларів за топову модифікацію, оснащену 8 Гбайт ОЗП і накопичувачем на 256 Гбайт. За ці гроші в розпорядженні покупця опиниться смартфон на базі процесора Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 і з 6,67-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення зображення 120 Гц і вбудованим сканером відбитків пальців. В О-подібному вирізі у верхній частині екрана встановлено 8-мегапіксельну фронтальну камеру для селфі та відеозв’язку. На тильному боці смартфона встановлено 50-мегапіксельну основну камеру, доповнену 8-мегапіксельним модулем з надширококутним об’єктивом і датчиком глибини.

Живиться новий смартфон Vivo від акумуляторної батареї ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої дротової зарядки потужністю 80 Вт. А в якості попередньо встановленого програмного забезпечення заявлена Android 14 зі встановленою поверх оболонкою Funtouch OS 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.