Голова Samsung назвав серію Galaxy S24 більш розчаровуючою, ніж iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Критики давно висловлюють своє невдоволення з приводу консервативного підходу Samsung до розробки флагманських смартфонів Galaxy S. Новинки, такі як Galaxy S24 і Galaxy S24+, пропонують лише незначні оновлення, за винятком додаткового процесора та роздільної здатності екрана 1440p. Навіть Galaxy S24 Ultra викликає глузування, ніби це просто версія Galaxy S23 Ultra з доданими функціями штучного інтелекту. Мабуть, вище керівництво Samsung погоджується з цією думкою.

Згідно з повідомленням видання “Naver News”, Samsung організувала загальні збори своїх різних підрозділів. На зустрічі були присутні керівники Samsung Electromechanics, Samsung Display, Samsung Device Solutions (DS) і ще 40 генеральних директорів. Керівником зборів був Лі Дже Йон, який продемонстрував відео, що підкреслює відмінність між Samsung і конкурентами. Він зазначив, що смартфони Galaxy розчаровують більше, ніж iPhone, не пропонуючи багато нововведень і залишаючись на колишньому рівні змін. Це може призвести до великих змін у стратегії Samsung у майбутньому. Китайські виробники вже обігнали флагмани Samsung, пропонуючи потужну зарядку, великий обсяг оперативної пам’яті та високоякісні камери за значно нижчою ціною.

Час покаже, як вплине це на стратегію самої Samsung. Витоки інформації підказують, що Galaxy S25 і Galaxy S25+ можуть змінити ситуацію, скориставшись камерою від Sony. Зі свого боку, Galaxy S25 Ultra буде оснащений змінним зумом, а Galaxy S26 Ultra може стати першим смартфоном, оснащеним 1-дюймовим сенсором. Також ходять чутки про те, що Galaxy Z Fold6 і Galaxy Z Flip6 стануть більш компактними і отримають більші дисплеї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.