Samsung розповіла, які флагмани минулих років отримають One UI 6.1

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія підтвердила, що свіжу версію користувацького інтерфейсу, крім нових флагманів, отримають і попередні моделі сімейства Galaxy S. Відповідну інформацію опублікував модератор офіційного форуму Samsung.

Реклама

За даними джерела, до One UI 6.1 незабаром оновляться всі моделі серій Galaxy S21, Galaxy S22 і Galaxy S23. Останні, як очікується, також отримають часткову підтримку ШІ-функцій з пакета Galaxy AI, який стали однією з особливостей лінійки Galaxy S24.

Точна дата виходу оновлення ще не оголошена – якщо вірити інсайдерським відомостями, це станеться в першій половині 2024 року (ймовірно, навесні). Подальші плани компанії щодо розгортання One UI 6.1 на фірмових пристроях теж поки невідомі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: