Який Redmi Note 13 купити зі знижкою вже сьогодні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останніми роками нові смартфони Redmi Note виходять приблизно в один і той же час, у 2023 році ця традиція продовжилася з представленням оновленої лінійки Redmi Note 13 на початку осені. При цьому пристрої значно дешевші за флагманські моделі інших виробників, але все ще залишаються недоступними для багатьох користувачів. Більше того, як можуть подумати недосвідчені користувачі, в лінійці не один смартфон, а одразу чотири! Сьогодні ми покажемо вам, як можна купити Redmi Note 13 дешевше!

Який Redmi Note 13 вибрати у 2024 році?

Збираєтесь купити новий смартфон або зробити недорогий, але дуже корисний подарунок близькій людині? Тоді не роздумуйте, обирайте базову модель Redmi Note 13. Це чудовий недорогий смартфон з вражаючими характеристиками – він поставляється в трьох варіантах з 6 ГБ або 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ або 256 ГБ вбудованої пам’яті, що ідеально підходить для багатьох з нас у 2024 році.

Звісно, він не економить на іншому: найкраща особливість Redmi Note 13 – це AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ та підтримкою 120 Гц, без якого важко уявити сучасний смартфон. Вишенькою на торті є потрійна 108-мегапіксельна камера з постобробкою чіпом Snapdragon 685 для чудових фотографій. До речі, він набирає понад 400 000 балів у бенчмарках і без проблем справляється з великим навантаженням ігор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не всі знають, що у китайського смартфона є версія з приставкою “5G”, яка відрізняється від звичайної не тільки назвою! По-перше, це, звичайно ж, наявність новітнього стандарту зв’язку, який рано чи пізно з’явиться і в нашій країні. По-друге, є кілька змін в конфігурації. Redmi Note 13 5G оснащений процесором Dimensity 6080, що дає йому значну перевагу у швидкості роботи. Крім того, ця модель доступна лише у версії 8/256 ГБ, тому вам не доведеться переплачувати і не турбуватися про вибір. Різниця в ціні невелика, але варто трохи доплатити, щоб отримати дійсно потужний смартфон.

Вражаючі характеристики Redmi Note 13 Pro

Потрібен потужніший смартфон і ви готові витратити трохи більше грошей? Redmi Note 13 Pro однозначно вартий того, щоб придивитися до нього ближче. Мабуть, головною його перевагою є чіпсет MediaTek Helio G99-Ultra, який з часом вдосконалювався і може впоратися з будь-яким щоденним навантаженням. При цьому він дешевший за аналогічні “камені”, що дозволяє користувачам об’єктивно залишатися в плюсі.

А якщо продуктивність не є для вас головною проблемою, зверніть увагу на 200-мегапіксельну камеру з оптичною стабілізацією зображення.Redmi Note 13 Pro також доступний у двох версіях з 8 ГБ і 12 ГБ оперативної пам’яті, за замовчуванням – 256 ГБ. Як бонус, він також поставляється зі швидким зарядним пристроєм потужністю 67 Вт, який відновлює заряд смартфона за лічені хвилини.

Для досвідчених користувачів Redmi Note 13 Pro 5G – краща покупка! Ця модель оснащена процесором Snapdragon 7s Gen 2, більш продуктивним і дорогим чіпсетом, який набирає понад 600 000 балів в AnTuTu. Крім того, тільки 5G-смартфони підтримують запис відео у форматі 4K. Ще один невеликий, але приємний бонус – трохи більша батарея на 5100 мАг.

Redmi Note 13 Pro+ 5G – потужний, але недорогий смартфон

Найпросунутіша версія – Redmi Note 13 Pro+ 5G. Це єдина конфігурація 8 ГБ/256 ГБ з чіпом MediaTek Dimensity 7200 Ultra, якого вистачить на кілька років, і швидкою оперативною пам’яттю LPDDR5. Недорогий смартфон Redmi Note значно швидший.

У порівнянні з Pro-версією, він також має швидку зарядку на 120 Вт, захист від води за стандартом IP68 і два слоти для SIM-карт. Природно, що така начинка трохи позначилася на зовнішньому вигляді. Смартфон трохи товстіший і важчий, але він виготовлений з алюмінію, а не з пластику. Втім, смартфон зроблений не з пластику, а з алюмінію!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.