Sony Xperia 2024: Нова ера смартфонів зі Snapdragon 8 Gen 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про нове покоління смартфонів Sony Xperia вже витають у повітрі! У 2024 році нас, можливо, чекають Xperia 1 VI і 10 VI, які, як очікується, можуть з’явитися навесні. Але ось що цікаво: здається, Sony готує ще один сюрприз, який не входить у цю VI серію. Це може бути нова модель, про яку ми поки що мало що знаємо.

Зараз багато розмов про те, що після зниження попиту на дорогі смартфони торік, виробники, включно з японськими компаніями, зосередяться на випуску доступніших моделей. Ці пристрої, ймовірно, будуть оснащені потужним чипсетом Snapdragon 8 Gen 2. Цікаво, що не тільки китайські бренди, а й японські, як, наприклад, Sony, можуть використовувати цей чипсет.

Минулий рік був не найвдалішим для ринку Android-смартфонів, і це торкнулося навіть топових моделей. Тож цього року виробники, схоже, роблять ставку на більш доступні пристрої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Snapdragon 8 Gen 2 був анонсований у грудні 2022 року, і зараз, можливо, на складах багато цих чипсетів. Раніше китайські виробники, такі як Xiaomi, продавали смартфони із застарілими топовими чипсетами за нижчими цінами. Але тепер і японські бренди можуть піти цим шляхом.

Все вказує на те, що йдеться про Sony або Sharp, але якщо модель починається на “X”, найімовірніше, це буде Xperia. Залишається питання: чи буде це нова серія, чи дешева версія наявних моделей, наприклад, Xperia 1 V і 5 V.

SD8Gen2 вважається найстабільнішим чипом у серії SD8 за останні роки. Тому ідея випуску бюджетного Xperia на цьому чипсеті звучить вельми заманливо.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.