Експерти назвали усі головні відмінності Samsung Galaxy S24 Ultra від попередників

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У січні корейський техногігант Samsung представив публіці нове покоління своєї флагманської серії Galaxy S. До лінійки Samsung Galaxy S24 увійшли три моделі, зокрема найтоповіша з приставкою Ultra в назві. Наскільки вона змінилася порівняно зі своїми попередниками в особі Samsung Galaxy S23 Ultra і Galaxy S22 Ultra, розберемося сьогодні.

Реклама

Одна з головних відмінностей нового Samsung Galaxy S24 Ultra від попередників полягає в тому, що він єдиний обладнаний плоским дисплеєм. Перехід цей можна назвати поступовим від супер-вигнутого Samsung Galaxy S22 Ultra і злегка вигнутого Galaxy S23 Ultra. Плоска панель означає, що ви тепер можете бачити всі рамки навколо дисплея, на відміну від двох попередніх моделей, де ліва і права рамки були приховані від очей вигнутою панеллю. При цьому рамки навколо дисплея справді дуже тонкі і немає необхідності їх візуально приховувати. Так, ви їх будете бачити, але виглядають вони зовсім непогано. Крім того, використання плоскої панелі може здатися гідним компромісом, враховуючи, що тепер стилус S Pen працює по всій поверхні екрана.

Заговоривши про стилус, не можна не відзначити, що S Pen для Samsung Galaxy S24 Ultra має ті ж функції, що і стилус для попередніх смартфонів. Але є одна невелика і водночас корисна зміна. Верхня частина стилуса більше не має нерівну куполоподібну форму – вона тепер плоска і, коли він вставлений у спеціальне відкриття в корпусі смартфона, то знаходиться на одному рівні з нижньою гранню Samsung Galaxy S24 Ultra.

Можна сказати, що всі ті незначні зміни роблять Samsung Galaxy S24 більш вдосконаленою версією своїх попередників.

Переходячи до корпусу нового флагмана Samsung, потрібно сказати, що його каркас виготовлено з титанового сплаву з матовою поверхнею, що надає йому унікальності порівняно з попередниками з блискучими хромованими рамками.

Цього року Samsung також вирішив розширити колірну гамму флагманської моделі. Крім традиційного чорного/темно-сірого кольору, новий Samsung Galaxy S24 Ultra також доступний у світло-сірому, блідо-жовтому та фіолетовому варіантах, тоді як S23 Ultra випущено в кремовому, оливково-зеленому та фіолетовому кольорах, а S22 Ultra пропонувався в корпусі білого, зеленого та бордового відтінків.

Це все помітні зовнішні зміни Galaxy S24 Ultra порівняно з попередниками. Звичайно, є й інші відмінності, серед яких новітній чипсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, нова 50-мегапіксельна камера з 5-кратним оптичним зумом і нова базова конфігурація з 12 Гбайт ОЗП та накопичувачем на 256 Гбайт вбудованої пам’яті на відміну від базової конфігурації з 8 Гбайт оперативної та 128 Гбайт вбудованої пам’яті в попередніх версій.

Також варто відзначити той факт, що S24 Ultra став на 100 доларів дорожчим за попередників. Його вартість стартує з позначки 1299,99 доларів. Ймовірно, зростання цін пов’язане зі встановленням нового чипсета і появою нових функцій зі сфери штучного інтелекту.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ