Red Magic 9 Pro Year of the Dragon Limited Edition з новими конфігураціями скоро вийде на ринок

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Red Magic щойно розкрила свої плани щодо запуску на китайському ринку спеціальної серії смартфонів під назвою Red Magic 9 Pro Year of the Dragon Limited Edition. Хоча деталі залишаються дещо таємничими, компанія дражнить “новими конфігураціями, новими кольорами та новою атмосферою” для цього ексклюзивного випуску.

Реклама

Схоже, що лімітована версія Year of the Dragon надихається моделлю Red Magic 9 Pro Transparent Silver, прикрашеною елементами, що віддають данину поваги китайському дракону, можливо, з переважанням білої або сріблястої кольорової гами. Більш детальна інформація про дизайн очікується найближчими днями. З огляду на це, технічні характеристики смартфона, ймовірно, будуть такими ж, як у Red Magic 9 Pro, за винятком потенційно нових конфігурацій пам’яті та сховища даних.

Red Magic 9 Pro може похвалитися 6,8-дюймовим Full HD+ OLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц і відгуком на дотик до 960 Гц. Дисплей підтримує 10-бітну глибину кольору, охоплює 100% колірної гами DCI-P3 і досягає яскравості до 1600 ніт. Він також має вбудований датчик відбитків пальців для забезпечення безпеки.

Телефон працює на базі восьмиядерного процесора Snapdragon 8 Gen 3 і графічного процесора Adreno 750, пропонує різні варіанти оперативної та постійної пам’яті з використанням технології UFS 4.0. Працюючи на Android 14 з Redmagic OS 9.0, він підтримує дві SIM-карти та має набір камер з 50-мегапіксельною основною камерою, 50-мегапіксельним надширококутним об’єктивом і 16-мегапіксельною фронтальною камерою під дисплеєм.

Аудіофункції включають 3,5-мм аудіороз’єм, подвійні динаміки та підтримку DTS:X Ultra, доповнену трьома мікрофонами. Телефон важить 229 г і має розміри 163,98×76,35×8,9 мм, забезпечує зв’язок завдяки підтримці 5G, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.4, USB Type-C і NFC. Пристрій оснащений акумулятором ємністю 6500 мАг з можливістю швидкої зарядки 80 Вт.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ