У Samsung Galaxy S24 Ultra може бути один недолік, якого немає у S24 Plus

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra може програла в тестуванні скромнішій моделі Galaxy S24 Plus.

Реклама

Інформація про результати тестів, завантажених на південнокорейський інтернет-форум DCInside, була представлена технічним ентузіастом під ніком @quadrans muralis. Він стверджує, що результати були отримані за допомогою тесту Solar Bay 3DMark, який використовується для перевірки можливостей стійкого трасування променів на пристроях під управлінням Windows і Android.

Цифри, отримані в результаті тесту, показують наступне: Samsung S24 Ultra отримав максимальний бал 8249 і мінімальний бал 3984 при середній стабільності 48,3%. Водночас у моделі S24 Plus максимальний бал склав 8905, мінімальний – 5755, а рейтинг стабільності – 64,6%.

Якщо ці дані достовірні, то можна зробити висновок, що найпреміальніший варіант – Samsung Galaxy S24 Ultra – не надто перевершує в продуктивності скромнішу модель Galaxy S24 Plus. Остання має кращу продуктивність за рахунок більш високих показників мінімального бала і рейтингу стабільності.

 

Більшість регіонів отримають моделі Samsung Galaxy S24 і S24 Plus з чіпом Exynos 2400, а в США в цих моделях буде використовуватися чіп Snapdragon 8 Gen 3. Однак модель Galaxy S24 Ultra буде оснащена новітнім чипом Snapdragon 8 Gen 3 у всіх регіонах.

Чипи Qualcomm вже довгий час є лідерами ринку телефонів на Android, і серія Snapdragon 8 широко використовується в багатьох флагманських смартфонах в останні кілька років. Водночас відомо, що деякі чипи Snapdragon мають проблеми з перегрівом.

Історично склалося так, що чіпи Samsung Exynos показували нижчу продуктивність, ніж їхні аналоги Snapdragon, і моделі лінійки Samsung S23 використовували винятково чіпи Snapdragon. Однак ситуація може почати змінюватися.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ