Чутки: iPhone 16 Pro отримає накопичувач на 2 ТБ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майже повторюючи попередні чутки про iPhone 15 Pro, витік тепер стверджує, що саме iPhone 16 може подвоїти максимальний обсяг пам’яті.

В останні тижні перед запуском лінійки iPhone 15 серійний витік “Yeux1122” повідомив, що iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max будуть поставлятися з пам’яттю об’ємом до 2 ТБ. Він не надав жодних інших подробиць, але стверджував, що джерелом інформації був невстановлений постачальник.

Тепер той самий витік робить майже те саме, але вже про iPhone 16 Pro, з однією невеликою різницею. “У лінійці Apple iPhone 16 Pro, – пише “Yeux1122″ у своєму блозі, – завдяки додаванню флеш-пам’яті QLC вперше в серії буде випущена версія з надвеликим об’ємом пам’яті 2 ТБ”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Знову ж таки, джерело не вказує ніяких подробиць, але заява про використання QLC флеш-пам’яті, принаймні, відповідає попереднім повідомленням в індустрії. Чотирирівнева флеш-пам’ять NAND дешевша, ніж пам’ять Triple-Level Cell NAND, яку зараз використовує Apple.

Крім того, QLC може зберігати більше даних на тому ж фізичному просторі, що й TLC. Тому цілком ймовірно, що Apple запропонує iPhone з більшою ємністю, ніж нинішні максимальні 1 ТБ, хоча, що важливо, QLC також повільніша за TLC.

Yeux1122 має середній послужний список по точності. П’ятничний звіт, схоже, є звітом у стилі “я теж”, після обговорення на початку тижня потенційного використання QLC в iPhone 15.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.