Realme 12+ 5G отримав сертифікацію NBTC – глобальний запуск все ближче

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme 12+ 5G поступово отримує схвалення від різних сертифікаційних платформ. Нещодавня новинка показала, що вона була схвалена регуляторним органом Таїланду NBTC. У той час як серія Realme 12 Pro має бути представлена у всьому світі 29 січня, схоже, що запуск Realme 12+ 5G також може бути не за горами.

Сертифікат NBTC для Realme 12+ 5G показує, що його номер моделі – RMX3867. Раніше цього тижня цей же пристрій був сертифікований малайзійською регуляторною платформою SIRIM. У недавньому минулому пристрій також був схвалений індонезійськими органами TKDN і SDPPI, FCC і TUV Rheinland. Крім того, є припущення, що телефон RMX3867, який нещодавно був помічений в китайській базі даних 3C, може бути китайським варіантом Realme 12+ 5G.

Наразі повідомляється, що Realme 12+ 5G матиме 16-мегапіксельну камеру на передній панелі. На задній панелі пристрою може бути 64-мегапіксельна основна камера і 8-мегапіксельний допоміжний об’єктив. Він може бути оснащений акумулятором ємністю 5 000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 67 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme 12+ 5G може працювати під управлінням Android 14 на базі Realme UI 5. Крім того, очікується, що він матиме підтримку NFC-з’єднання. Інші подробиці про пристрій поки що не розголошуються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.