Xiaomi Mix Flip: новий розкладний смартфон отримає підтримку супутникового зв’язку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi планує вивести на ринок ще один інноваційний пристрій – розкладний телефон Xiaomi Mix Flip. Що варто знати про цю новинку?

У вересні минулого року з’явилася інформація про розробку розкладного смартфона від Xiaomi – Xiaomi Mix Flip. Сьогодні ми отримали нові підтвердження цього пристрою від Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю.

Найбільш несподіваною виявилася інформація про підтримку супутникового зв’язку в Xiaomi Mix Flip. Поки що невідомо, як саме цю функцію буде використано, але це точно відкриває нові можливості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також стало відомо, що смартфон буде працювати на операційній системі Android і підтримуватиме технологію 5G. Це не дивує, адже для такого сучасного пристрою це вже стандарт.

Щодо технічних характеристик, чутки вказують на використання чіпсету Snapdragon 8 Gen 3 та потрійної камери, аналогічної до Oppo Find N3 Flip, з 3-кратним телефото. Очікується, що Xiaomi Mix Flip буде не лише технологічним, але й стильним пристроєм.

Неприємністю може бути обмежена доступність новинки поза межами Китаю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.