Samsung навіщось скопіювала в Apple дуже критиковану функцію iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виявилося, що як мінімум у флагманського Galaxy S24 Ultra за замовчуванням стоїть такий варіант цієї функції, який копіює підхід Apple. Тобто в неактивному стані смартфон відображає шпалери робочого столу з приглушеною яскравість і поверх них додаткові елементи.

Коли Apple нарешті представила Always-on Display, імовірно, найпізніше з усіх на ринку, вона зробила це по-своєму. Однак такий режим дуже активно критикували, і в підсумку Apple додала класичний режим. Samsung же, у якої дуже давно є чудовий AOD, теж вирішила поекспериментувати, тільки варіант скопіювала в Apple.

Добре, що налаштування в One UI 6.1 одразу дають змогу вибрати класичний варіант із чорним екраном, але от за замовчуванням стоїть якраз нова версія.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоправда, у варіанта Samsung, на відміну від Apple, є одна цікава особливість. Якщо смартфон розуміє, що на зображенні є людина або домашня тварина, пристрій може обрізати цей об’єкт для більш лаконічного відображення в режимі AOD.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.